Automatisch Koppelstation

DE SLIMSTE OPLOSSING VOOR BLAASVORMEN

SPUITGIETEN EN EXTRUSIE

NAUWKEURIG

Na elke zuigcyclus vindt een reinigingsproces plaats dat contaminatie vookomt.

BETROUWBAAR

De robuuste machine heeft gefixeerde armen die weinig onderhoud vereisen.

INTEGREERBAAR

Dure vloeroppervlakte wordt bespaard door flexibele plaatsing van de machine.

benieuwd hoe wij producten lanceren? 

1. Idee

Ferlin zit vol met ideeën voor innovaties. Bij bepaalde urgentie gaan deze door in het ontwikkelproces.

2. onderzoek

Dit idee wordt verder onderzocht. Uit dit onderzoek volgt een morfologisch overzicht.

3. Concepten

Aan de hand van dit morfologisch overzicht en onze product matrix gaan onze creatieve geesten aan de gang met het maken van vaak meerdere concepten

4. prototype

Uit deze concepten wordt er een gekozen om verder uit te werken als prototype. Ons prototype test of wij voldoende de technische knelpunten hebben verholpen.

5. interne test

Tijdens de interne test wordt bepaald in hoeverre het prototype voldoet aan onze productmatrix en morfologisch overzicht.

6. serie 0

Vervolgens ontstaat de verbeterde versie van het prototype. De integreerbaarheid van de machine is in acht gehouden.

7. externe test

Onze klant is een belangrijke inspiratiebron.
 De feedback wordt gebruikt om ons product perfect te laten passen in het productieproces.

8. eindproduct

Na de laatste verbeterpunten heeft Ferlin het eindproduct op de markt. Nu is de machine dus beschikbaar voor iedereen.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het nieuwe automatisch koppelstation 

Schrijf u nu in

De weg naar automatisch koppelstation

Ferlin heeft een nieuw automatisch koppelstation in ontwikkeling. Typisch Ferlin is kostenbewust. Het doel van de nieuwe machine is een meer betaalbare prijs. 

stap 1: Het Idee 

Het idee begon bij de interesse van Ferlin in een meer betaalbaar automatisch koppelstation. Ferlin heeft ook andere doelen voor alle machines: nauwkeurig, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en integreerbaar. Daarom is dit een echte uitdaging. De huidige machine aangeboden heeft een correcte werking, alleen is Ferlin altijd op zoek naar verbeterpunten.

stap 2: Het onderzoek

Vele soortgelijke machines binnen de industrie zijn op een andere manier werkzaam. Onze automatisch koppelstations werken echter met armen. Deze armen maken gebruik van een bepaalde zuigcyclus. De buizen zijn van uitstekende kwaliteit die geen onderhoud vereisen. Maar Ferlin is op zoek naar een machine die meer kostenbewust is voor haar klanten.

stap 3: de concepten

In de conceptfase heeft Ferlin meerdere materialen overwogen voor de armen. Dit materiaal van de huidige machine draagt namelijk het grootste gedeelte bij in de prijs. Bij de keuze voor het juiste materiaal dient de kwaliteit van de werkzaamheden niet omlaag te gaan. Daarbij blijft ook het systeem hetzelfde.

stap 4: het prototype

Het prototype wordt momenteel opgesteld binnen Ferlin. Het verschil tussen het nieuwe automatisch koppelstation van Ferlin en andere machines zal in de details zitten. De machine zal robuust blijven en overal integreerbaar zijn. Een ander materiaal zal impact hebben op de prijs, maar niet op de nauwkeurigheid van de uitwerking.

stap 5: de interne test

De volgende stap betreft het volledig uitwerken van het prototype. Ferlin staat voor betrouwbaarheid. Het is doel is daarom ook om alle aspecten van het prototype werkend te hebben. Dit product heeft nog niet de vormgeving op uiteindelijk niveau. Het gaat hier voornamelijk om de functionaliteit van de nieuwe machine. Verschillende testen worden uitgevoerd en de resultaten worden besproken met de relevante mensen om verbeterpunten toe te passen.

stap 6: serie 0

Tijdens deze stap wordt het prototype waar nodig nog verbeterd. Dit betreft voornamelijk aspecten zoals vormgeving, handleiding, CE keuring en logistiek. Hierbij houdt Ferlin de gebruiksvriendelijkheid en integreerbaarheid in acht. In de werkplaats wordt uitleg over de opbouw van de machine gegeven. Vervolgens worden klanten voor de externe testen gezocht.

stap 7: de externe test

Bij een externe test wordt de machine opgebouwd bij geselecteerde klanten. Zij testen het product uitbundig. Tijdens de testen bezoekt Ferlin de klant regelmatig. Vervolgens worden alle product prestaties gedocumenteerd. Daarnaast verzamelen we de feedback van de klant. Dit geeft Ferlin de laatste inzichten voor het eindontwerp.

stap 8: het eindproduct

Dit eindontwerp met de uiteindelijke verbeterpunten wordt met de juiste mensen besproken. Na dit overleg worden de laatste wijzigingen doorgevoerd. Vervolgens is het eindontwerp af! Tot slot wordt het product op de markt geplaatst en beschikbaar voor iedereen. Graag deelt Ferlin de nieuwste innovaties met u. 

Voordelen van

automatisch koppelstation

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuwe automatisch koppelstation?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.