Vacature : Logistics Co-worker

Werken bij Ferlin

Logistics Co-worker


Wie zijn wij

Waarschijnlijk heb jij al veel producten in huis waaraan een Ferlin machine te pas is gekomen. Een kratje bier, een dop van de pindakaas pot of wellicht de vuilniszak. Ook buitenshuis kan het zomaar zijn dat jij al volop in contact bent geweest met Ferlin; een knop op het dashboard van jouw auto of misschien de spuitkop van jouw tuinslang? 

Kunststof is een prachtige grondstof, maar hier moet wel slim mee omgegaan worden zodat dit geen nadelige gevolgen heeft voor onze omgeving. Bedrijven moeten steeds slimmer gaan werken met grondstoffen en laten wij hier nou heel erg goed in zijn! Voor de productie van kunststof producten zijn o.a. zeer nauwkeurige en betrouwbare doseer- en transport machines nodig voor granulaat. Ferlin is producent van dergelijke machines. Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en klantgerichtheid. Onze machines onderscheiden zich door betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid. 

De wereld van kunststoffen verandert snel en wij veranderen mee. Niet zonder succes want steeds meer producten krijgen de Ferlin – touch– want… Ferlin groeit! En hard ook. Daarom zijn wij nu opzoek naar collega’s. Belangrijk is dat je veel affiniteit hebt met techniek en dat jij er “het beste”

van wil maken. Ferlin kenmerkt zich door een open cultuur waarbij er volop ruimte is om met goede ideeën te komen én zelf uit te gaan voeren! Klinkt dit als muziek in de oren? Reageer dan snel!

Wat bieden wij

Samen met de Logistics Sidekick en je collega Logistics Co-worker zorg jij ervoor dat de juiste onderdelen, die zijn besteld door General Office (inkoop), op de juiste plek komen te liggen op het juiste moment in de verschillende magazijnen.

Wanneer de machines door productie zijn gebouwd en getest, zorg jij voor het inpakken en het transport naar de juiste klant. Ook zorg je voor het verdere transport binnen en buiten de EU. Bovendien ben je verantwoordelijk voor order picking en het uitpakken en administratief verwerken van pallets / pakketjes. Het zorgen voor een accurate voorraad, het vullen van productielijnen en het opvolgen van bestellingen is jou tevens niet vreemd. Tot slot onderhoud je contact met de leverancier bij in gebreke stellingen.

Daarnaast bieden wij ook:

  • Een marktconform salaris passend bij jouw werkervaring;
  • Uitzicht op een vast contract bij goed presteren;
  • Een gedreven team in een snel groeiende organisatie;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Gezellige bedrijfsfeesten.

Wat zoeken wij

  • MBO niveau 2 werk- en denkniveau, bij voorkeur in een bedrijfskundige of logistieke richting; 
  • Een ‘aanpakkers’ mentaliteit;
  • Teamplayer pur sang;
  • Feedback durven geven;
  • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift, Engels en Duits is zowel mondeling als in geschrift een pré.

Tot slot vinden we bij Ferlin onze visie (Improving Plastics Together) en de daaruit voortvloeiende kernwaarden erg belangrijk. Onze kernwaarden zijn: Samen, Vertrouwen, Plezier en Leren.
*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast geworden?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op