Vacature : Productie- & Assemblagemedewerkers

Werken bij Ferlin

Productie- & Assemblagemedewerkers

 

Wie zijn wij

Waarschijnlijk heb jij al veel producten in huis waaraan een Ferlin machine te pas is gekomen. Een kratje bier, een dop van de pindakaas pot of wellicht de vuilniszak. Ook buitenshuis kan het zomaar zijn dat jij al volop in contact bent geweest met Ferlin; een knop op het dashboard van jouw auto of misschien de spuitkop van jouw tuinslang?

Kunststof is een prachtige grondstof maar hier moet wel slim mee omgegaan worden zodat dit geen nadelige gevolgen heeft voor onze omgeving. Bedrijven moeten steeds slimmer gaan werken met grondstoffen en laten wij hier nou heel erg goed in zijn! Voor de productie van kunststof producten zijn o.a. zeer nauwkeurige en betrouwbare doseer- en transport machines nodig voor granulaat. Ferlin is producent van dergelijke machines. Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en klantgerichtheid. Onze machines onderscheiden zich door betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid.

De wereld van kunststoffen verandert snel en wij veranderen mee. Niet zonder succes want steeds meer producten krijgen de Ferlin – touch– want… Ferlin groeit! En hard ook. Daarom zijn wij nu opzoek naar collega’s. Belangrijk is dat je veel affiniteit hebt met techniek en dat jij er “het beste” van wil maken. Wij zijn op zoek naar productie- & assemblage medewerkers. In deze functie bouw je machines, zowel mechanisch als elektronisch. Een leuke uitdagende job met volop uitdaging om zelf als persoon ook te groeien! Eventuele opleidingen zullen hierbij worden aangeboden.

Ferlin kenmerkt zich door een open cultuur waarbij er volop ruimte is om met goede ideeën te komen én zelf uit te gaan voeren!

Klinkt dit als muziek in de oren? Reageer dan snel!

Wat bieden wij:

Een leuke sfeer
Zeer goede arbeidsvoorwaarden.
Opleidingen waar nodig.
Een menselijke werkgever.

Wat zoeken wij?

Veel affiniteit met techniek.

Een “er-het-beste-van-willen-maken” mentaliteit.

Een teamplayer pur sang.

Ambitieus.

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast geworden?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op