Vacature Stagiair(e) Mechatronica

Werken bij Ferlin

Vacature Stagiair(e) Mechatronica

 

Wie zijn wij

Waarschijnlijk heb jij al veel producten in huis waaraan een Ferlin machine te pas is gekomen. Een kratje bier, een dop van de pindakaas pot of wellicht de vuilniszak. Ook buitenshuis kan het zomaar zijn dat jij al volop in contact bent geweest met Ferlin; een knop op het dashboard van jouw auto of
misschien de spuitkop van jouw tuinslang?

Kunststof is een prachtige grondstof, maar hier moet wel slim mee omgegaan worden zodat dit geen nadelige gevolgen heeft voor onze omgeving. Bedrijven moeten steeds slimmer gaan werken met grondstoffen en laten wij hier nou heel erg goed in zijn! Voor de productie van kunststof producten zijn o.a. zeer nauwkeurige en betrouwbare doseer- en transport machines nodig voor granulaat. Ferlin is producent van dergelijke machines. Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en klantgerichtheid. Onze machines onderscheiden zich door betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid.

Ferlin kenmerkt zich door een open cultuur waarbij er volop ruimte is om met goede ideeën te komen én zelf uit te gaan voeren! Belangrijk is dat je veel affiniteit hebt met techniek en dat jij er “het beste” van wil maken. Tot slot vinden we bij Ferlin onze visie (Improving Plastics Together) en de daaruit voortvloeiende kernwaarden erg belangrijk. Onze kernwaarden zijn: Samen, Vertrouwen, Plezier en Leren.

Enthousiast geworden? Reageer dan snel!

Wat bieden wij

Bij Ferlin leer jij de Ferlin machines op de juiste wijze bouwen, bekabelen en in werking stellen. Je assembleert (deel)samenstellingen volgens de gestelde werkinstructies en voegt de deelassemblages samen. Hierbij maak je gebruik van verschillende gereedschappen en hulpstukken. Je werkzaamheden vinden plaats in verschillende assemblagelijnen.

Wat zoeken wij

– MBO niveau 2 werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting van mechatronica;
– Je bent een echte aanpakker en je hebt aandacht voor details;
– Je bent een teamplayer die graag wil leren.

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast geworden?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op