The future of plastics in

Dosing  Conveying  Drying  Solutions

Dosing solutions

Conveying solutions

Drying solutions

Dosing solutions

Conveying solutions

Drying solutions

Gravimix the future of dosing

The future of dosing

Bespaar tijd, grondstoffen en down-time
Snelle recept wisselingen, extreme gebruiksvriendelijkheid, hoge nauwkeurigheid en een erg hoge betrouwbaarheid is wat onze klanten waarderen aan onze unieke GRAVIMIX doseer meng machine. Het gravimetrisch afwegen van verschillende componenten brengt vele voordelen met zich mee ten opzichte van volumetrisch doseren. De GRAVIMIX is inzetbaar voor spuitgieten, extrusie en blaasvormen.

Op zoek naar dé oplossing?

Wij denken mee en helpen u graag!
IMPROVING
PLASTICS TOGETHER

Innovatieve oplossing

Bespaar tijd, grondstoffen en down-time
Voor elk van deze processen hebben wij slimme oplossingen bedacht waardoor minder van dure grondstoffen zoals masterbatch en additieven verbruikt wordt. De hoge betrouwbaarheid heeft minder down time tot gevolg.
Door de hoge gebruiksvriendelijkheid is er minder tijd nodig om onze machines te gebruiken zodat deze tijd ingezet kan worden voor waar het echt om draait, het spuitgieten, extruderen of blaasvormen.

Ferlin Bridge biedt totale controle

Het verbinden van en het gebruiken van data om het leven makkelijker te maken kan zomaar dezelfde impact hebben als de rekenmachine voor de accountant. Zijn werk kwam er ineens heel anders uit te zien. Meer tijd voor wat echt belangrijk is, minder tijd voor zaken die noodzakelijk zijn. De FerlinBridge biedt iets soortgelijks, middels een webbased applicatie kunnen al onze machines bediend worden op een zeer gebruiksvriendelijke manier.
Ferlin Bridge biedt totale controle
Daarnaast biedt de FerlinBridge real time data waarop gestuurd kan worden door de operator. Data die hem helpt het eind product te verbeteren en het proces verder onder controle te krijgen. De FerlinBridge biedt tevens de mogelijkheid om onze machines te integreren in een ERP, MES of SCADA systeem.